Mobil gumiszerviz

MOBIL GUMISZERVIZ 0-24

Mobil gumiszervizünket azért hoztuk létre, hogy ügyfeleink számára a legkényelmesebb megoldást tudjuk nyújtani gumiabroncs szerelés, illetve javítás során.
Helyszíni kiszállással végezzük:
· személyautók
· teherautók
· kamionok
· autóbuszok
· rakodógépek
szezonális gumiabroncs cseréjét, defektek javítását, új gumiabroncs átszerelését.
Szerviz autónk modern gumiszerelő, és centírozógéppel, valamint minőségi szerszámokkal van ellátva, ezáltal tudjuk biztosítani ügyfeleinknek a magas szintű minőséget. Kollégáink kellő végzettséggel, és sok éves tapasztalattal rendelkeznek, ennek köszönhetően szaktanácsadást is tudnak nyújtani.
Vállaljuk cégek személyautóinak, és teherautóinak/kamionjainak flottakezelését, saját telephelyükön, így költséghatékony megoldást tudunk nyújtani partnereinknek.
Flottakezelés, illetve több gépjármű gumiabroncsának szerelési-javítási áraira egyedi ajánlatot tudunk biztosítani, melyről előzetes egyeztetés szükséges.
Mentést, illetve SOS gumiabroncs szerelést, javítást is vállalunk a hét minden napján
0-24 óráig!
Árainkkal, egyedi árajánlatainkkal kapcsolatban keressen minket bizalommal bármely elérhetőségünkön!


Kapcsolat

20230206_164724
20230201_174307

Előző
Következő

MOBIL GUMISZERVIZ 0-24

Ha járművének bármelyik kereke defektet kap, az mindig kellemetlen meglepetés lehet. Azonban, ha Ön a Mobil Gumiszerviz 0-24 szolgáltatásait választja, akkor biztos lehet abban, hogy a problémát gyorsan és hatékonyan orvosoljuk.
A Mobil Gumiszerviz 0-24 szolgáltatásai minden típusú járműhöz elérhetőek. Legyen szó személyautóról, teherautóról, kamionról, autóbuszról vagy rakodógépről, nálunk minden esetben számíthat a legjobb minőségű abroncsokra és felnikre, valamint a legtapasztaltabb szakemberekre.
Azonnal kiszállunk Önhöz, bármilyen helyszínen is álljon meg a járműve. Tapasztalt munkatársaink a helyszínen megvizsgálják a defekt okát és azonnal intézkednek annak elhárítása érdekében. A célunk az, hogy minél hamarabb visszaállítsuk a járműve működőképességét, hogy az ne akadályozza a további utazást vagy munkavégzést.
Nálunk a legjobb minőségű abroncsokat és felniket találja, így ha szükséges a cserére, azt is azonnal elvégezzük. Emellett, javítószolgáltatásaink révén a defektes abroncsokat is helyben megjavítjuk, amennyiben ez lehetséges.
A Mobil Gumiszerviz 0-24 szolgáltatásait mindig az ügyfelek igényeihez igazítjuk. Rugalmasan alkalmazkodunk az adott helyzethez és igyekszünk minden esetben a legjobb megoldást nyújtani. Ha bármilyen kérdése van, vagy azonnali segítségre van szüksége, hívjon minket bizalommal, mi itt vagyunk Önnek, amikor a legnagyobb szüksége van ránk!


Kapcsolat

Auto mechanic man with electric screwdriver changing tire outside. Car service. Hands replace tires on wheels. Tire installation concept.
stock-photo-semi-trailertrucks-parked-sunset-shipping
Semi Truck Wheel Maintenance. Caucasian Truck Mechanic with Large Wrench in Hand Taking Look at the Wheel in the Truck Service Center.

Előző
Következő

Flottakezelés és gumiabroncs-szolgáltatásaink

Cégünk vállalja személyautók és teherautók/kamionok flottakezelését, így partnereink számára költséghatékony megoldást nyújtunk. A flottakezelés során a járművek karbantartását, javítását, illetve a gumiabroncsok cseréjét is biztosítjuk, saját telephelyükön.
A flottakezelés során biztosítjuk, hogy az összes jármű mindig megfelelő állapotban legyen, és így elkerülhetőek legyenek a váratlan meghibásodások, amelyek drága javításokat és kellemetlenségeket okozhatnak. Ráadásul, az időszakos karbantartások és ellenőrzések révén biztosítjuk, hogy az összes jármű a lehető legjobb teljesítményt nyújtsa, és a lehető legkevesebb üzemanyagot fogyassza.
Személyre szabott ajánlatot biztosítunk partnereinknek a flottakezelésre és a gumiabroncsok cseréjére, hogy azok az igényekhez igazodjanak. Az ajánlatokat előzetes egyeztetés alapján készítjük, így garantáltan a legmegfelelőbb és legkedvezőbb árakat kapják.
Emellett, vállaljuk több gépjármű gumiabroncsának szerelési-javítási árát is, így partnereink teljes körű szolgáltatást kapnak tőlünk. Tapasztalt és szakképzett szakembereink gondoskodnak arról, hogy a járművek gumiabroncsai mindig a lehető legjobb állapotban legyenek.
A flottakezelés és gumiabroncs-szolgáltatásaink magas minőségi színvonalon zajlanak, és mindig az ügyfél igényeire figyelve alkalmazkodunk a változó piaci környezethez. Hívjon minket bizalommal, és bízza ránk járművei flottakezelését, hogy Ön is nyugodt lehessen és az üzletére fókuszálhasson!


Kapcsolat

stock-photo-semi-trailertrucks-parked-sunset-shipping
20230206_163954
Semi Truck Wheel Maintenance. Caucasian Truck Mechanic with Large Wrench in Hand Taking Look at the Wheel in the Truck Service Center.

Előző
Következő

Kapcsolat

Kérje ajánlatunkat!